Wij snappen dat gebakken lucht best lekker kan ruiken, dat men trapt in al die loze beloftes.
Dat je niet weet waar je op moet letten, dat begrijpen we. En dat je niet weet dat er beter is. En dus sta je erbij en kijk je erna. Ze zullen er geen bord bij zetten van Pas Op!

Ezel:
Iedereen heeft wel eens iets gekocht en dacht daarna had ik het maar niet gedaan, had ik er maar even over nagedacht.
Speciaal voor iedereen die dat gevoel herkent hebben wij een mooie kleurplaat.
Deze kun je uitprinten, laat je teleurstelling gaan en kleur erop los.

Wat maakt Autorijschool Twan anders
Zoals te lezen in een eerder blog, wij zijn The New Wave (of zoals sommige ons noemen De Nieuwe Generatie).
Wat houdt dat dan precies in. Wij zijn vooral onszelf. En zeer close met onze klanten.
Als je een product of dienst verkoopt dan vinden wij het belangrijk dat wij dat met een goed gevoel doen, doordat de klant zich er goed bij voelt.

Wij staan vanaf start tot het behalen van het rijbewijs voor je klaar! En daar betaal jij niks extra’s voor!

In termijnen betalen
Betalen in termijnen, je zou gek zijn als je elders zo’n € 200,- tot € 350,- meer moet betalen omdat je de factuur simpelweg niet in een keer kan betalen. Wij vinden € 5,- per termijn al onzinnig.
Daarom is in termijnen betalen bij Autorijschool Twan kosteloos!

Lesmethode
Het is helemaal hot om te zeggen dat je een speciale lesmethode hebt. Dat je daardoor extra snel je rijbewijs hebt etc., trap daar dus niet in.
Bij Autorijschool Twan leer je autorijden in stappen d.m.v. R.I.S. Je kunt het ook anders leren, maar als het CBR nou helemaal fan is van R.I.S., waarom anders doen dan? Wij spitsen het dan ook nog helemaal toe aan de leerling.

Gebakken lucht
Een van de mooiste voorbeelden is dat je iets “krijgt” ter waarde van een x-bedrag. Tja ze kunnen ook zeggen dat het ter waarde van € 500,- is.
Erger nog dan blijk je het ook nog zelf te moeten betalen, leuk om zoiets “cadeau” te krijgen. Trap daar dus ook niet in.

Korting
Als jij een korting krijgt van € 400,- tot € 500,- op een Pakket, hoe reëel acht jij dan de kans dat de actie dan echt is?
Dit houd in dat je er of altijd veel te veel hebt moeten betalen. Of ze hebben geen klanten en moeten stunten om klanten te vinden die er ook nog eens in trappen, of iedereen die er op dat moment lest moet zich wel heel bekocht voelen.
Bij Autorijschool Twan krijg je LesTegoed, daar heb je veel meer aan want dat krijg je bovenop de standaard al Beste Alles-In-Een Prijs. Dat is een echte actie.

Proefexamen
Ook helemaal in, je gaat een examenrit rijden met iemand die geen examinator is. Die mag examinator spelen. Kost je wel een rijles, of meer zelfs en zogenaamd ook nog eens t.w.v. een x-bedrag.
Bij Autorijschool Twan bereid jij je voor door een TussenTijdse Toets te rijden, dan rijd je met een examinator van het CBR (wel zo realistisch). En dan krijg je van ons ook nog eens in de opleiding examenniveau lessen. En daar betaal jij helemaal niks extra voor.

Cadeau
Bij Autorijschool Twan kan de leerling tijdens zijn/haar opleiding een gratis rijles krijgen, dat zie je nergens. En waarom doen we dat, omdat we graag één zijn met onze klant en het ons niet gaat om te harken.

Wat gebeurd er met lestegoed
Dan zie je meestal de basic antwoorden staan dat de leerling dat dan terugkrijgt. Tja niks bijzonders aan, dat is toch logisch, gaan ze doen alsof dat speciaal is.
Eerder zou je moeten kijken hoe andere dingen gaan, dat je een toeslag moet betalen omdat je in het weekend lest bijvoorbeeld.
Of wat dacht je van inschrijfkosten, echt niet doen.
Bij Autorijschool Twan geen toeslag, geen inschrijfkosten, want dat vinden wij onzin, en daar houden wij niet van. Laat ons maar gewoon lekker normaal zijn, dat is al heel bijzonder!

Gratis Herexamen
Ook zoiets, je kunt wel een “gratis” herexamen krijgen, maar als jij tijdens de opleiding al € 500,- meer kwijt bent dan bij een gemiddelde rijschool. Als je daar dan in termijnen betaald en daardoor ook nog eens bijna € 300,- duurder bent dan elders. Ja dan snap ik wel dat ze je een herexamen cadeau kunnen doen.

Let wel op, je moet er dan wel zelf je lessen nog bijkopen, die zijn standaard duurder dan elders, en dus ben je er dus alsnog ingetrapt.