Waarom Autorijschool Twan, Gewoon Omdat Het Kan!!
Maar ook om nog veel meer redenen!!

Proefles:
Een proefles gaat bij Autorijschool Twan niet van jouw lestegoed af. Dus na jouw proefles begint het lespakket pas.
Check: Let eens op hoeveel rijscholen wel jouw proefles van je lestegoed af halen.
Wat is het nadeel?
Je bent een rijles kwijt aan een proefles, dat is niet eens een echte rijles. Je krijgt geen lesstof.
Maar nog vervelender je moet de Pakketprijs nu gaan delen door een les minder, jouw rijlessen worden ineens duurder.

Lessen in een auto:
Bij Autorijschool Twan les je in een nieuwe auto met alle technische snufjes van nu. Met o.a. een 3D i-Cockpit, Active Lane Departure Warning Systeem, Adaptive Cruise Control, Active Safety Brake, Drive Assist, Hill-Hold, Verkeersbordenherkenning, Regensensor, Automatische verlichting, Spraakbediening, Stop&Start en nog veel meer.
Je zult vast denken, lessen in een auto dat is toch logisch als ik autorijles neem.
Check: Nee hoor, wist jij dat er steeds meer rijscholen aanbieden dat je in een simulator gaat rijden. Daar, bij hun op kantoor, gaan je dan rijlessen in de praktijk. Rijschool super voordelig uit, want ze hoeven de weg niet op, geen afschrijving, geen brandstof verbruik. En jij mag even “gamen”.
Ander nadeel, je moet zelf naar die locatie en je hebt nog geen rijbewijs dus je moet met de bus of fiets gaan om te “rijlessen”.

Voetbal leer je ook op het veld, dan stop je ook je Fifa’22 niet in je PS5 of Xbox Series X. Dus wil jij lekker gamen, dan moet je dat vooral doen, maar Autorijschool Twan geeft rijles op de openbare weg! En nee we leren ook geen achtjes rijden op een groot parkeerterrein, zonde van je rijles.

Pakketvoordeel:
Bij Autorijschool Twan betekent voordeel ook echt voordeel. Standaard al een gunstige prijs en ook nog eens met Alles-In-Een, dus geen extra kosten binnen jouw Pakket.
Check: Maar als jij nu een mini pakket kan nemen en dan echt te super voordelig uit bent. Ga dan even rekenen. Als een rijschool onder onze prijs zit. Dan blijkt vaak dat er een toets onderdeel uit de prijs is gehaald. Als je dat toets onderdeel er los bij rekent ben je ineens weer duurder uit dan bij ons. Vaak zijn die toets onderdelen ook nog eens een stuk duurder dan bij ons. En als een Praktijk Examen geen vaste prijs heeft dan moet je ook even na gaan denken. Dus een v.a. Examenprijs is raar. Let op er zijn er een hoop die met de Nederlandse taal goochelen, dus een (nagenoeg) zelfde Pakket voor de helft van onze prijs bestaat niet. Lees daar dus de kleine lettertjes en je zult zien dat je dan ook weer duurder uitkomt dan bij Autorijschool Twan.

Betalen in termijnen:
Als jij kiest voor een betaling in termijnen dan betaal je bij Autorijschool Twan geen extra kosten. Als jij om wat voor reden dan ook de rijopleiding niet in een keer kan betalen, waarom zou juist jij dan duurder uit moeten zijn? Iedereen is gelijk bij Autorijschool Twan!!
Check: Bij heel veel rijscholen komen er extra kosten en ook nog eens per betaling bij.

Dus Waarom Autorijschool Twan, Gewoon Omdat Het Kan En Om Nog Veel Meer Redenen!!
Check ook Rijschool Kiezen Checklist!