…om te gaan lessen bij Autorijschool Twan

Als jij komt lessen bij Autorijschool Twan dan krijg jij bij ons niet alleen de beste Alles-In-Een Prijs. Jij bent bij Autorijschool Twan een Member en geen leerling-nummer!!

Je hebt het vast zelf wel eens ergens voorbij zien komen “Wordt nu lid en maak kans op…”. Enige nadeel is dat niemand ooit wat wint. Maar hé je bent wel klant. En voor die win kans had je het nog niet eens hoeven doen want naast die actie hebben ze jou niks te bieden. Dan ben je ineens een klantnummer.

Bij Autorijschool Twan ben jij een member, naast de beste prijs en naast de beste persoonlijke aandacht maak je ook nog kans op leuke dingen. Bij Autorijschool Twan ben jij namelijk lid van de club!! Hier geen Bla Bla Chocoladevla!

Tijdens het EK voetbal heeft Autorijschool Twan de nodige leuke acties gehad, je hoefde alleen maar mee te doen en winnen maar! En er zijn heel veel prijzen uitgegaan. Ook tijdens het WK voetbal komt Autorijschool Twan weer met een te gave winactie!!

Met de GP van Zandvoort hebben we ook een leuke en geslaagde actie gehad, deze wordt dit jaar dus weer gedaan!

De acties zijn zelfs zo’n succes dat sommigen ze zijn na gaan doen. En als men jou kopieert, dan doe je het goed. Houd ons Instagram dus in de gaten!!

Dus Waarom Autorijschool Twan, Gewoon Omdat Het Kan, En Om Nog Veel Meer!!

#JoinTheClub #TheFutureIsNow #YouAreAMemberNotANumber #TheNewWave