Kerst, de tijd dat je met familie en vrienden samenkomt. De tijd van lekker eten en drinken met elkaar. De tijd van cadeautjes!

Nu werden wij gebeld door een ouder en die wilde de keus maken tussen € 400,- tot € 500,- korting op een pakket elders. Of ons KerstPakket. Binnen no time was de keuze gemaakt, ons KerstPakket € 250,- was de enige echte actie.

Want vraag jezelf eens af, als je elders voor € 400,- tot zelfs € 500,- korting kan krijgen op een Pakket, houd dit dan in dat iedereen altijd dik teveel heeft betaald daar?? Houd dit in dat de prijzen daar sowieso veel te hoog zijn?? Of houd dit in dat ze geen klanten hebben en dus moeten gaan stunten?? In ieder geval laten ze zien wat een giga marge ze hebben.

En zoals iedereen van Autorijschool Twan weet, wij houden niet van nep!

Daarom krijg je bij ons ook echt iets. Je krijgt iets cadeau, nee geen sigaar uit eigen doos. Je krijgt bij ons € 250,- cadeau als LesTegoed!! Daar heb je echt wat aan!!

Wacht dus niet langer, tot en met 31 december 2023 kun jij gebruik maken van ons KerstPakket. En hiervoor hoef jij dus niet in 2023 te starten.
Aanmelden moet wel in 2023, en starten doe jij lekker in het nieuwe jaar!!

En oh ja, in 2024 les jij voor de tarieven van 2023, hoe lekker is dat. Alles wordt duurder, behalve Autorijschool Twan!!

Wij wensen iedereen Hele Fijne Kerstdagen, en een Fantastisch Nieuwjaar!!