Hoe Ziet De Opfriscursus Algemeen Eruit:


We beginnen met een intake, deze duurt 30 minuten en is kosteloos. Bij de intake bespreken we jouw knelpunten en/of wensen.
Aansluitend maken wij een rit van 1 uur. En bespreken we de aandachtspunten.
Daarna maken wij of nog twee ritten van 1,5 uur. Of nog drie ritten van 1 uur.

In totaal kom je dan op 4 uur.

Opfriscursus Algemeen € 250,-

Nu Aanmelden

Een opfriscursus is voor elke leeftijd, jong en oud.

Het kan zijn dat de technologische ontwikkeling in de auto je allemaal te snel gaat. Vind je het lastig om met (adaptive) cruise control of navigatie te rijden. Had de vorige auto dat niet of weet je niet hoe het optimaal te benutten.

Het kan ook zijn dat de verkeersregels dusdanig veranderd zijn dat je daar weer je aandacht op wil leggen. Misschien neem je gewoon niet zo vaak deel aan het verkeer en vind je het allemaal wat spannend.

Ook daarvoor is de Opfriscursus uitermate geschikt!!

Hoe Ziet De Opfriscursus Bijzondere Verrichtingen Eruit:


We beginnen met een intake, deze duurt 30 minuten en is kosteloos. Bij de intake bespreken we jouw knelpunten en/of wensen.
Aansluitend kiezen we een geschikte plaats om de Bijzondere Verrichtingen te oefenen en vooral te verbeteren. En we bespreken de aandachtspunten.
Kies je ervoor om nog een andere Bijzondere Verrichting te willen oefenen en vooral te verbeteren, dan geven wij jou 50% korting op de prijs van elk volgende Bijzondere Verrichting.

Opfriscursus Bijzondere Verrichtingen € 62,50

Nu Aanmelden

Het Nieuwe Rijden


Het doel is dat je weer zorgeloos de weg op gaat. Tevens krijg je tips om veiliger en zuiniger te rijden (“Het Nieuwe Rijden”).
Dus jouw rijvaardigheid verbeteren. Het risico op ongelukken verlagen. En milieuvriendelijker rijden.

Je hebt de keuze uit een 1,5 uur of 1 uur durende "rijles".

Je rijdt onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Dit kan gewoon met jouw eigen auto. En als je wilt rijden we met de lesauto zodat mocht je ergens op vastlopen de instructeur je altijd kan helpen.

Laat een Opfriscursus geen drempel zijn en zet die stap!!