Theorie op z'n helderst met compacte lessen.
Ook theorieles is mogelijk!

Het voordeel van de door ons aangeboden leermiddelen is dat deze continu up‑to‑date zijn. Deze worden dan ook telkens aangepast aan de nieuwste eisen en leermethodieken.

Het lesboek "Auto theorie" is samengesteld volgens de 25 CBR examencategorieën en gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen.

Dat betekent dat ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod komen.

Het is als enige lesboek in Nederland ingedeeld volgens de officiële CBR‑categorieën A t/m Z. En wordt aanbevolen door deskundigen als 'meest geslaagd en meest succesvol'.

Tevens geschikt voor 2toDrive.

Theorieboek + 950 online examenvragen
voor slechts € 40,-.

Aanschaffen doe je heel eenvoudig bij jouw rijinstructeur!!

Inclusief online examentraining.

Naast het boek ontvang je ook een inlog om online 950 vragen te kunnen oefenen, ook deze worden dagelijks ge-update. Je kunt de onderdelen meermaals oefenen, in totaal omvat het 10 uur internet-examentraining.

Met het boek en de online vragen weet je een ding zeker, je bent nu wel perfect voorbereid op het echte examen. De werking van de online theorie‑examens is zelfs gelijk aan die van het CBR!

Heb je een theorie-examen gemaakt dan krijg je naast de uitslag een overzicht van de gemaakte fouten die overeenkomt met de hoofdstukken uit het theorieboek. Zodat je die er nog eens bij kan pakken.

Online vind je altijd de laatste updates.

Theorieles verzorgen wij ook.

NIEUW: Theoriecursus Online
(vraag jouw instructeur voor meer info)!