Niet Roepen Dat Het Anders Kan Maar Het Gewoon Beter Doen!

In ons vorige blog kon je het al lezen. Wij houden niet alleen van de persoonlijke benadering. Maar wij zijn ook van de No Nonsense. En wij bieden je graag het beste!

“Altijd Open Voor Jou”. Autorijschool Twan is niet van de kantoortijden. Je kunt ons dus altijd berichten, wij zijn er altijd voor jou!

“Je Lest In Een Auto Met De Nieuwste Technieken”. Naast dat de nieuwste technieken gewoon hartstikke gaaf zijn, zijn ze er ook voor jouw veiligheid en dat van de andere weggebruikers. En sommige features maken het autorijden gewoon nog makkelijker.

“You Are A Member Not A Number”. Eenmaal Member dan nemen wij echt de tijd voor je. Loopt de les een keer uit, dan krijg jij niet meteen een nota. Nee hoor dat is gewoon jouw voordeel.

“Theorie In Praktijk Les”. Theorie krijg je gewoon tijdens de rijles, het is dus niet alleen “linksaf, rechtsaf”. Al rijdend zullen wij de theorie verweven in de lesstof. Daarnaast verzorgen wij ook theorieles. Niet in van die massale groepen, nee wij zijn van de persoonlijke benadering.

“In Termijnen Betalen Zonder Extra Kosten”. Betaal je in termijnen, hoezo zou je dan duurder uit moeten zijn? Bij Autorijschool Twan ben je gewoon net zo goedkoop uit als iemand die het bedrag ineens betaald.

Daarnaast heeft Autorijschool Twan geregeld leuke acties voor de leerlingen, toekomstige leerlingen en volgers, zoals je in het vorige blog kon lezen.

In januari hadden 10 leerlingen theorie-examen in het weekend maar het CBR berekend een weekendtoeslag. Deze berekenen wij niet door aan de leerling. Want jij bent onze Member en niet zomaar een leerling nummer.

Oftewel: Waarom Autorijschool Twan…Gewoon Omdat Het Kan! #TheNewWave