“Als Je Uniek Bent, Als Je The New Wave Bent, Niet Door Het Te Roepen,
Maar Door Gewoon Jezelf Te Zijn”.

– Autorijschool Twan –

Wij houden niet alleen van de persoonlijke benadering. Maar wij zijn ook van de No Nonsens. Daarbij bieden wij jou graag het beste!

Dus geen trucjes met de Nederlandse taal, dus bij ons geen “Een les is een halve les, is geen les”. Bij ons weet je waar je aan toe bent. Dit is een Alles In Een Pakket, dan zit dat allemaal in je Pakket. En kom je buiten het Pakket dan krijg je alsnog voordelige tarieven. De beste weg naar het rijbewijs begint hier!

“Altijd Open Voor Jou”. Autorijschool Twan is niet van de kantoortijden. Je kunt ons dus altijd berichten, wij zijn er altijd voor jou! Zou ook gek zijn toch, dat je vanaf vrijdag moet wachten tot je op een maandag antwoord krijgt.

“Je Lest In Een Auto Met De Nieuwste Technieken”. Naast dat de nieuwste technieken gewoon hartstikke gaaf zijn, zijn ze er ook voor jouw veiligheid en dat van de andere weggebruikers. En sommige features maken het autorijden gewoon nog makkelijker. Dus geen basic auto, maar wij zorgen altijd dat je met het nieuwste lest, zodat je dat later ook kunt toepassen. Of misschien heeft de auto van je ouders dat ook en dan is het handig dat als je die mag lenen dat je weet hoe het allemaal werkt.

“You Are A Member Not A Number”. Eenmaal Member dan nemen wij echt de tijd voor je. Loopt de les een keer uit, dan krijg jij niet meteen een nota. Nee hoor dat is gewoon jouw voordeel. Vraag voor de gein een rond bij je vrienden wat zij gewend zijn. Bij Autorijschool Twan heb je nog wel eens een voordeeltje. Naast al de Beste Alles-In-Eén Prijs.

“Theorie In Praktijk Les”. Theorie krijg je gewoon tijdens de rijles, het is dus niet alleen “linksaf, rechtsaf”. Al rijdend zullen wij de theorie verweven in de lesstof. Daarnaast verzorgen wij ook theorieles. Niet in van die massale groepen, nee wij zijn zoals gezegd van de persoonlijke benadering.

“In Termijnen Betalen Zonder Extra Kosten”. Betaal je in termijnen, hoezo zou je dan duurder uit moeten zijn? Bij Autorijschool Twan ben je gewoon net zo goedkoop uit als iemand die het bedrag ineens betaald. Wist je dat je bij heel veel bedrijven duurder uit bent als je in termijnen betaald. Wij vinden dat niet eerlijk en daarom of je nu in één keer betaald of in termijnen, dan ben je net zo goedkoop uit.

We haalden het net al even aan Autorijschool Twan heeft geregeld leuke acties voor de leerlingen, toekomstige leerlingen en volgers. Volg ons dan ook op Instagram. Wij hebben superleuke acties rondom het Nederlands Elftal. Maar ook met carnaval. Een daarvan was “kom verkleed lessen en je krijgt een gratis rijles”, dat zie je nergens! En ook met Valentijn hebben wij te leuke acties.

Een van de andere voordelen; 10 leerlingen hadden hun theorie-examen in het weekend maar het CBR berekend dan een weekendtoeslag. Deze berekenen wij niet door aan de leerling. Want zoals gezegd jij bent onze Member en niet zomaar een leerling nummer.

Oftewel: Waarom Autorijschool Twan…Gewoon Omdat Het Kan! #TheNewWave

#JoinTheClub  #TheFutureIsNow  #YouAreAMemberNotANumber